Elkészítés: Először a 12 dkg kristálycukrot karamellizáljuk szép aranybarnára, majd felöntjük a 2 dl vízzel, és kevergetve a cukor felolvadásig lassan főzzük, majd hűlni hagyjuk, míg a tésztát kikeverjük.
A tojásokat a porcukorral 10 percig elektromos géppel habosra keverjük, hozzáadjuk az őrölt fahéjjal és a sütőporral elkevert lisztet.
Összedolgozzuk, majd a karamelles folyadékot is belekeverjük. Egy 20×30 cm-es kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és a vágott dióval megszórjuk.
200 fokra melegített sütőben kb. 45 percig, tűpróbáig sütjük.
Amikor kihűlt, olvasztott csokit csurgatunk rá. Dúsíthatjuk aszalt gyümölcsökkel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.