Elkészítés: Az első 5 hozzávalót alaposan összekeverjük. A fehérrépát egészen apróra vágjuk.
Egy serpenyőben felhevítünk egy kevés mogyoróolajat, hozzáadjuk a megtisztított rákot és az apróra vágott fokhagymát, és meglocsoljuk a rákalaplével (ha használunk).
Ezalatt a tésztát 10 percre vízbe áztatjuk, majd pár másodpercre forró vízbe mártjuk. Ha a rák megpirult, hozzáadjuk az alaposan felvert tojásokat. Spatula segítségével a tojást többször átkeverjük. Hozzáadjuk a tésztát és az apróra vágott újhagyma felét, majd az egészet jól összeforgatjuk.
Tálaláskor a tányérokra mert tészta tetejére kanalazzuk a mogyoróvajas keveréket, majd megszórjuk az apróra vágott chilivel és a fehérrépával, a szójababcsírával, a maradék újhagymával és a korianderrel, végül lime-gerezdekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.