Elkészítés: Az első 5 hozzávalót alaposan összekeverjük. A fehérrépát egészen apróra vágjuk.
Egy serpenyőben felhevítünk egy kevés mogyoróolajat, hozzáadjuk a megtisztított rákot és az apróra vágott fokhagymát, és meglocsoljuk a rákalaplével (ha használunk).
Ezalatt a tésztát 10 percre vízbe áztatjuk, majd pár másodpercre forró vízbe mártjuk. Ha a rák megpirult, hozzáadjuk az alaposan felvert tojásokat. Spatula segítségével a tojást többször átkeverjük. Hozzáadjuk a tésztát és az apróra vágott újhagyma felét, majd az egészet jól összeforgatjuk.
Tálaláskor a tányérokra mert tészta tetejére kanalazzuk a mogyoróvajas keveréket, majd megszórjuk az apróra vágott chilivel és a fehérrépával, a szójababcsírával, a maradék újhagymával és a korianderrel, végül lime-gerezdekkel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.