Elkészítés: A mártás elkészítéséhez 5 dkg vajat megolvasztunk egy serpenyőben, majd megpároljuk benne az aprított vörös hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott gombát, és addig főzzük, míg levet ereszt. Ezután hozzáöntjük a húslevest és a spenótot. Ha fagyasztott, akkor ügyeljünk rá, hogy addig melegítsük, míg teljesen kiolvad.
A kukoricalisztet 1 evőkanál hideg vízzel elkeverjük, majd a gombához öntjük. Lassú tűzön főzzük, míg besűrűsödik. A mártást simára keverjük, hozzáadjuk a tejszínt, ízesítjük sóval, borssal, csipetnyi szerecsendióval. Kiöntőbe töltjük, és melegen tartjuk.
A megtisztíttott újburgonyát és répát külön-külön megpároljuk.
A megmaradt, teflonserpenyőben felhevített vajon az ízesített harcsafilét 6 percig sütjük, miközben egyszer megfordítjuk.
Az újburgonyával és a zsenge sárgarépával tálaljuk. A mártást ráönthetjük, vagy külön is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.