Elkészítés: A hagymát finomra, a gombát cikkekre, a paprikát és a paradicsomot kockára vágjuk.
A harcsafilét felszeleteljük, enyhén besózzuk, és kevés étolajon mindkét felét elősütjük. A szélesmetéltet sós, forrásban lévő vízben kifőzzük.
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, hozzáadjuk a gombát, felengedjük 3 dl húslevessel vagy vízzel, megsózzuk. 10 perc főzés után 1 dl tejfölből és lisztből készült habarással besűrítjük. A legvégén hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, és még egyszer felforraljuk.
Összeforgatjuk a kifőtt metélt tésztával, és a felét tepsibe vagy üvegtálba szedjük. Ráfektetjük a harcsaszeleteket, majd a tészta másik felét is. Elosztjuk a tetején a megmaradt tejfölt, és 180 Celsius-fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.