Előkészítés: A húst megmossuk, felszeleteljük, kissé kiverjük, sóval, őrölt borssal meghintjük, a mustárral megkenjük. Az olajjal meglocsoljuk, lefedjük, és a hűtőben legalább egy éjszakán át érleljük.
Elkészítés: A pórét megtisztítjuk, megmossuk, felkarikázzuk. A zöldfűszereket leöblítjük, apróra vágjuk. A mártáshoz a ketchupot a paprikakrémmel, a mézzel, a kukoricával, a póréhagymával összekeverjük, a zöldfűszerekkel ízesítjük, ha szükséges, megsózzuk. A hússzeleteket grillrácson (vagy faszénparázs felett) forgatva megsütjük, a csípős kukoricás mártással tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 697 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.