Előkészítés: A húst megmossuk, felszeleteljük, kissé kiverjük, sóval, őrölt borssal meghintjük, a mustárral megkenjük. Az olajjal meglocsoljuk, lefedjük, és a hűtőben legalább egy éjszakán át érleljük.
Elkészítés: A pórét megtisztítjuk, megmossuk, felkarikázzuk. A zöldfűszereket leöblítjük, apróra vágjuk. A mártáshoz a ketchupot a paprikakrémmel, a mézzel, a kukoricával, a póréhagymával összekeverjük, a zöldfűszerekkel ízesítjük, ha szükséges, megsózzuk. A hússzeleteket grillrácson (vagy faszénparázs felett) forgatva megsütjük, a csípős kukoricás mártással tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 697 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.