Előkészítés: A hússzeleteket megmossuk, kissé kiverjük, széleit bevagdossuk. Sóval, borssal meghintjük, mustárral megkenjük. Olajjal megöntözzük, a szeleteket egymásra fektetjük, és lefedve, a hűtőben legalább egy napon át érleljük.
Elkészítés: Másnap a hagymát meghámozzuk, lereszeljük. A borsot durvára törjük. A mártáshoz felforrósítjuk a vajat, a hagymát megfonnyasztjuk benne. Hozzáadjuk a tört zöldborsot, a lecsepegtetett konzerv borsot. Liszttel meghintjük, világosra pirítjuk, azután a húslevessel és a tejszínnel felöntjük. A brandyvel ízesítjük, majd folyamatosan kevergetve besűrítjük. Ha szükséges, megsózzuk. Felforrósítunk egy serpenyőt, belefektetjük a hússzeleteket, és megsütjük. A mártást a frissen sült hússzeletekre öntjük, és máris tálaljuk. Köretként burgonyakrokett illik hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 689 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.