Elkészítés: A felkockázott bacont a vajban kisütjük, félretesszük. A gépsonkákat átsütjük, majd félretesszük és melegen tartjuk. Megsütjük vajban a csirkemellfiléket, félretesszük, és szintén melegen tartjuk. Az ananászkarikákat vajban átforrósítjük és félretesszük. Tálalásnál a sonkaszeleteket helyezzük először a tányérokra, majd rátesszük a meleg csirkemellet, erre helyezzük az ananászkarikákat. Leöntjük a sajtmártással és végül baconnel megszórjuk.
A mártáshoz a hagymát apróra vágjuk és a vajon megfonnyasztjuk. A lisszttel megszórjuk, világosra pirítjuk, majd a húslevessel felöntjük és 5-6 percig főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a tojássárgáját és az ömlesztett krémsajtot, habosra keverjük. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, apróra vágott petrezselyemmel (csak egy kicsit tegyünk bele) megszórva.
Isteni finom vacsora. Én sültkrumplival ajánlom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.