Elkészítés: A lisztet beleszitáljuk a tálba, majd belekeverjük a pirospaprikát, a sütőport és a magokat. Miután a szárazanyagokat összeállítottuk, hozzárakjuk a margarint és a kefirt, és jól összegyúrjuk, míg rugalmas tésztát nem kapunk.
A tészta összeállítását követően minimum 30 percig hűtőben lefedve pihentetjük, de akár egy egész napra is betehetjük a tésztát pihenni.
Pihentetés után lisztezett vágódeszkán kinyújtjuk kb. fél centi vastagságúra, és derelyevágóval egyenletes csíkokra vágjuk, tepsibe rakosgatjuk, 170 fokos sütőben kb. bő 10 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.