Elkészítés: A tejbe tegyük bele a túrót, és főzzük fel. Ha a savó kiválik, szűrjük le. A vajat olvasszuk fel, lehetőleg teflon edényben. Tegyük rá a felfőzött túrót, olvadásig állandóan kevergessük, majd a tűzről levéve keverjük bele a tojást, a sót és a szódabikarbónát. Tegyük vissza a tűzre, és állandóan kavarva-gyúrva nagyon kis lángon főzzük még minimum 10-15 percig. Minél tovább főzzük, annál keményebb lesz.
Végül nyomkodjuk vékonyan kivajazott formába, és 1 éjszakán át hagyjuk dermedni a hűtőben. Lehet ízesíteni bármivel, pl. petrezselyem, apróra vágott sonka, kolbász, köménymag, stb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.