1. A sonkát apró kockára vágom, hozzáadom a vajat, a tejfölt, a tormát, a mustárt, és egy botmixer segítségével alaposan összeturmixolom.
2. A lilahagymát apró, a tojást nagyobb kockára vágom, hozzákeverem a sonkakrémhez, majd félreteszem, és elkészítem a salátát.
3. A retket félbe, majd szeletekre vágom, az újhagymát, a petrezselyemzöldet és a snidlinget felaprítom, majd az összes zöldséget egy tálban összekeverem, sózom, meglocsolom olívaolajjal.
4. Pirítóst készítek, megkenem a sonkakrémmel, ráteszek 1-2 evőkanállal a salátából, és azonnal tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.