Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát szép apróra felvágom, majd zsíron és a kockára vágott szalonnán megpárolom. Megszórom egy kevés pirospaprikával, és ráhelyezem a nyulat. Hagyom szépen pörkölődni. Mikor mindkét oldala lepörkölődött, felöntöm annyi vízzel, ami épp ellepi. Beleteszem a zöldpaprikát, a paradicsomot, a paprikakrémet, sót. Fedő alatt készre főzöm. Mielőtt eloltom a gázt alatt, adok hozzá még őrölt pirospaprikát ízlés szerint, és megszórom frissen őrölt színes borssal.
Nokedlivel és friss salátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.