Elkészítés: A megtisztított, rózsáira szedett karfiolt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
2,5 marék bébi spenótot sós vízben 1-2 perc alatt leforrázzuk, leszűrrjük. Pépesítjük a bazsalikomlevéllel, összekeverjük a tejföllel, a citrom kifacsart levével, 2 evőkanál olajjal, sózzuk, borsozzuk.
A lilahagymát felaprítjuk, összeforgatjuk a karfiollal, meglocsoljuk a spenótos-bazsalikomos tejföllel, és megszórjuk a félretett bébi spenóttal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.