Elkészítés: A tojásokat kissé felverjük. A vajat kis lángon felmelegítjük, a cukrot, vaníliás cukrot, kakaót és a tejet hozzákeverjük - végül a tojást és a mandulát is. Az egészet felfőzzük, miközben habverővel kevergetjük - majd hagyjuk kihűlni.
Egy doboz-formát kivajazunk vagy fóliával kibélelünk, majd jöhet a rétegezés: krém, keksz, krém, keksz, krém, keksz, és így tovább! (Én sajna a keksszel kezdtem, ezért az enyém nem lett olyan szép, de most már okosabb vagyok, legközelebb szebbre csinálom!
Ha ezzel megvagyunk, mehet egy álló napra a hűtőszekrénybe!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.