Elkészítés: Az edami sajtot forró vízbe tesszük, és állandóan kevergetve 15 percig főzzük, majd gyúródeszkán szabályos téglalap alakúra nyújtjuk.
A petrezselymet és a metélőhagymát felaprítjuk. A töltelékhez a vajat, a krémsajtot az összetört tojássárgájával, a petrezselyemmel, a metélőhagymával és a mustárral simára keverjük. A sonkát és a tojásfehérjét vékony csíkokra vágjuk, és belekeverjük a töltelékbe.
A lappá nyújtott sajtot egyenletesen megkenjük a töltelékkel, tekerccsé göngyöljük. Hűtőben megdermesztjük, és vékony szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.