Elkészítés: Vízből, sóból, cukorból és borecetből készítsünk salátalevet: a 4y alapanyagot keverjük össze, az már maga a marinádlé. A krumplit héjában főzzük meg, majd pucoljuk meg, karikázzuk fel. A hagymát is vékonyan szeljük fel. A hagymának és a burgonyának 1 napig kell a lében pácolódnia.
A majonézhez a tojássárgáját, citromlét, egy kis sót, kevés cukrot keverjük össze, folyamatosan és apránként csurgassuk hozzá keverés közben az olajat. Ha kész, adjuk hozzá a tejszínt.
Ezután a felszeletelt angolzellert rakjuk bele a majonézbe. Utána jöhet hozzá a leszűrt burgonya és hagyma is. Egy csipetnyi só és bors, és kész a hideg tejszínes burgonyasaláta.
Mielőtt tálalnánk, érdemes néhány órára a hűtőszekrénybe tenni. A csodás ízek jól lehűtve élvezhetők igazán. Ha szeretjük, megszórhatjuk friss kaporral is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.