Elkészítés: Egy tálkában összekeverem a tojások sárgáját, a cukrot, a sót és a borsot habverővel (a sorrend fontos, nem felcserélhető). Hozzácsurgatom fokozatosan az olajat, de vigyázni kell, nehogy kicsapódjon, legyen krémes állagú! Ha ez is kész, hozzáadom a mustárt, a citromlét és a tejfölt. Ez lesz a hidegtál alapja. Ezután beleszórom a konzerv borsót, kukoricát, esetleg főtt tojást... A tetejére is tehetsz főtt tojásokat darabolva!
Tipp: Főzz keményre pár tojást. Ha kész vágd félbe, és a sárgáját tedd egy tálba. Keverd össze ízlés szerint mustárral, margarinnal, sóval és borssal. Keverd krémes állagúra és töltsd vissza a tojásokba, majd díszítsd vele a hideg táladat!
Hűtőben tárold!
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.