Elkészítés: A margarint 20 dkg cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a 6 tojás fehérjéből vert habot, majd a diót és a lisztet. Tepsibe tesszük, megsütjük. Közben a 6 tojás sárgáját 20 dkg cukorral habosra kikeverjük. Ha a tészta megsült és kihűlt, ezt a krémet a tetejére öntjük, és száradásig sütjük. A tetejére való hozzávalókból krémet készítünk úgy, hogy a cukrot a tejben felfőzzük, majd belekeverjük a kakaót és a margarint. Ezt a megsült tésztára öntjük, és ha kihűlt, pogácsaszaggatóval félhold alakú süteményeket szaggatunk belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.