Elkészítés: A darált húst beleteszem egy tálba, ráreszelem sajtreszelővel a hagymát, a fokhagymát és a répát. Ez a leghosszadalmasabb művelet. :)Hozzáadom az összetördelt rozmaringot és ízlés szerint sót, majd összegyúrom.
Kisméretű golyókat formálok belőle, és sütőpapírral kibélelt tepsibe teszem. A sütőpapír azért kell, hogy ne égjen rá a tepsire a hús, mivel nincsen benne semmi zsiradék. :) Nagyjából fél óra alatt sül meg.
A püréhez felteszem a felkockázott krumplit főni sós vízben. Az apróra vágott fokhagymát a rozmaringgal a dióolajban megpirítom. Ezt adom hozzá a leszűrt krumplihoz, pürésítem, de nem mixerrel, hanem csak nyomóval átnyomkodom és összekeverem.
A húsgombócokat a fűszeres krumplipürével tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.