Az édeskömény gumó külső leveleit eltávolítjuk, a gumót pedig vékony cikkekre vágjuk. Hozzáadjuk a meghámozott, finomra vágott hagymát, és a megmosott, kimagozott, felaprított paprikát. Összekeverjük, és egy serpenyőben felforrósított 0,5 dl olajon megpirítjuk a zöldségeket 3-4 perc alatt, majd hagyjuk kissé hűlni.
A kétféle darált húst összekeverjük egy tálban, hozzáadjuk a langyosra hűlt zöldségeket, és sózzuk, borsozzuk. Nedves kézzel kis hengereket formázunk a masszából, és megsütjük őket 1 dl felforrósított olajban. Közben megforgatjuk, hogy a hengerek mindenhol egyformán piruljanak.
A körethez a jégsaláta külső leveleit eltávolítjuk, azután megmossuk a zöldséget, eltávolítjuk a torzsáját, a levelit pedig darabokra vágjuk. Az uborkát megmossuk, felkarikázzuk, az almákat cikkekre vágjuk, az édesköményt pedig legyaluljuk. Összekeverjük a zöldségeket egy tálban, meglocsoljuk az olajjal és az ecettel, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a felaprított petrezselyemmel. A fasírtokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.