Eltávolítjuk az édeskömény gumó külső leveleit, a gumót pedig vékony cikkekre vágjuk. Hozzáadjuk a meghámozott, finomra vágott hagymát, és a megmosott, kimagozott, felaprított paprikát. Összekeverjük, majd egy serpenyőben 50 ml felforrósított olajon megpirítjuk a zöldségeket 3-4 perc alatt, aztán hagyjuk kissé hűlni.
Összekeverjük a kétféle darált húst egy tálban, hozzáadjuk a langyosra hűlt zöldségeket, majd sózzuk, borsozzuk. Nedves kézzel kis hengereket formázzunk a masszából, majd megsütjük őket 100 ml felforrósított olajban. Sütés közben többször is megforgatjuk, hogy a hengerek mindenhol egyformán piruljanak.
A körethez a jégsaláta külső leveleit eltávolítjuk, azután megmossuk a zöldséget, torzsáját eltávolítjuk, a levelit pedig darabokra vágjuk. Az uborkát megmossuk, felkarikázzuk, az almákat cikkekre vágjuk, az édesköményt pedig legyaluljuk. Ezután összekeverjük a zöldségeket egy tálban, meglocsoljuk az olajjal és az ecettel, majd sózzuk, borsozzuk, aztán megszórjuk a felaprított petrezselyemmel. Az elkészült köretet a fasírtokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.