Elkészítés: A finomra vágott hagymát és fokhagymát lepirítjuk, majd hozzátesszük a paradicsomot. Ízesítjük a többi hozzávalóval, és lassú tűzön főzzük.
Eközben a darált húshoz hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, a tojást, a zsemlemorzsát és ízesítjük a többi hozzávalóval. Apró gombócokat formálunk a masszából.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a gombócokat körös-körül megpirítjuk, majd a paradicsomszószhoz adjuk. A serpenyőt felöntjük némi vízzel, és azt is hozzáöntjük a szószhoz. A kívánt sűrűségig főzzük, kb. még 30 percet.
Ha szükséges, utánaízesítjük a mártást, majd kifőtt spagettivel és reszelt sajttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.