Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, az egyik fej hagymát szeletkékre, a másikat és a fokhagymát apróra vágjuk. A rizst a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük.
Elkészítés: A darált húst elkeverjük az aprított hagymával, a fokhagymával, a petrezselyemmel, a tojással, a zsemlemorzsával, és sóval, borssal ízesítjük. A masszából 12 gombócot formázunk. Felforrósítjuk az olajat, és 10-15 percig pirítjuk benne a húsgombócokat. A paprikát megtisztítjuk, megmossuk, húsát csíkokra vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk benne a paprika-és hagymacsíkokat. Hozzáadjuk a narancslevet, felforraljuk, és lefedve kb. 5 percig pároljuk. Sóval, borssal fűszerezzük. Letépkedjük a koriander leveleit, rászórjuk. A húst tányérra szedjük, köré rakjuk a paprikát, és rizzsel körítve tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.