Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, az egyik fej hagymát szeletkékre, a másikat és a fokhagymát apróra vágjuk. A rizst a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük.
Elkészítés: A darált húst elkeverjük az aprított hagymával, a fokhagymával, a petrezselyemmel, a tojással, a zsemlemorzsával, és sóval, borssal ízesítjük. A masszából 12 gombócot formázunk. Felforrósítjuk az olajat, és 10-15 percig pirítjuk benne a húsgombócokat. A paprikát megtisztítjuk, megmossuk, húsát csíkokra vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk benne a paprika-és hagymacsíkokat. Hozzáadjuk a narancslevet, felforraljuk, és lefedve kb. 5 percig pároljuk. Sóval, borssal fűszerezzük. Letépkedjük a koriander leveleit, rászórjuk. A húst tányérra szedjük, köré rakjuk a paprikát, és rizzsel körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.