Előkészítés: A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát kockákra vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, karikákra vágjuk.
Elkészítés: A fokhagymás vajat (ha nincs, a vajat 1 gerezd áttört fokhagymával) felforrósítjuk, megpirítjuk benne a hagymakarikákat. Felöntjük fél liter vízzel, feloldjuk benne a leveskockát, belekeverjük a sűrített paradicsomot, és felforraljuk. A fasírthoz a húst összekeverjük a rizzsel, a tojással, a pirospaprikával, sóval, borssal ízesítjük, és nedves kézzel kis gombócokat formázunk belőle. A levesbe tesszük, és kb. 30 percig főzzük. Végül belekeverjük a paradicsomkockákat, összeforrósítjuk, és tányérokba szedve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 330 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.