Előkészítés: A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát kockákra vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, karikákra vágjuk.
Elkészítés: A fokhagymás vajat (ha nincs, a vajat 1 gerezd áttört fokhagymával) felforrósítjuk, megpirítjuk benne a hagymakarikákat. Felöntjük fél liter vízzel, feloldjuk benne a leveskockát, belekeverjük a sűrített paradicsomot, és felforraljuk. A fasírthoz a húst összekeverjük a rizzsel, a tojással, a pirospaprikával, sóval, borssal ízesítjük, és nedves kézzel kis gombócokat formázunk belőle. A levesbe tesszük, és kb. 30 percig főzzük. Végül belekeverjük a paradicsomkockákat, összeforrósítjuk, és tányérokba szedve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 330 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.