Elkészítés: A friss zöldbabot megtisztítjuk, feldaraboljuk. A hagymát és az almát meghámozzuk, és apró kockára vágjuk.
Nagyobb edényben felforrósítjuk a 2 kanál olajat, és a hagymát megpároljuk benne, majd hozzáadjuk a zöldbabot, az almát, a cukrot, a babérlevelet, a sót és a borsot. Kevergetve összepároljuk, majd felöntjük a húslevessel, és puhára főzzük a babot.
A levesbetét hozzávalóit összedolgozzuk,
gombócokat formálunk belőle, majd forró olajban mindkét oldalukat átsütjük, végül a levesbe téve megfőzzük.
A levest 1-1 kanál tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.