Elkészítés: Kevés olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, majd a darált húst és a gombát. Ráteszem a paradicsomot és 1 dl vizet, ízlés szerint a fűszereket, lassú tűzön összeforralom.
Egy közepes jénait kiolajozok, majd egy sor tésztát fektetek bele, majd rámerek a szószból, megiint tészta, majd szósz jöm, míg el nem fogynak a hozzávalók, a tetejére tészta kerül. A reszelt sajtot a tejföllel elkeverem, majd a tészta tetejére kenem.
Forró sütőben 30-40 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.