Elkészítés: A darált húst nagyon apróra vágott hagymával néhány csepp olajon vagy vajon megdinszteljük. Amint elkészült, hozzáadjuk a fűszereket. A diót kissé megfuttatjuk serpenyőben, hogy pörköt kapjon és hozzákeverjük a húshoz. A felolvasztott tésztát derejeformával kivágjuk, kis tölteléket teszünk bele, majd összenyomjuk a tésztát. A tetejüket felvert tojással megkenjük, forró sütőben megsütjük. Mennyei falatok!
Személyes hozzáfűzés: Közel-keleties íz, eddig még minden vendégemnek bejött. Próbáljátok ki! Mennyei!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.