Elkészítés: Zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, a darált húst és a lereszelt zöldségeket. Fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával.
Szokásos módon a hozzávalókból elkészítjük a palacsintatésztát és kisütjük.
A zöldséges hústölteléket a palacsintába töltjük.
A mártáshoz a felaprózott kapor felét kevés apróra vágott vöröshagymával vajon megpirítjuk. Liszttel meghintjük, húslevessel felengedjük, és simára keverjük. Ecettel, sóval, cukorral ízesítjük, jól felforraljuk a tejföllel, és simára keverjük.
Tálalás előtt belekeverjük a vágott kapor másik felét, majd a palacsintákra öntve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.