Elkészítés: A darált húst úgy kezdem elkészíteni, mint egy pörköltet: az apróra vágott hagymát (3-4 fej ízlés szerint) megdinsztelem az olajon, megfűszerezem sóval, borssal, paprikával, majd egy kis vízzel, de nem túl sokkal, elkezdem főzni. A lényeg, hogy legyen ízes leve, mert szükség lesz rá.
A tésztát csupán félig kell megfőzni!!!!!
Amikor ez a kettő készen van, egy tepsiben összekeverem, és a sütőben készítem tovább. Itt a tészta felszívja a pörköltalap levét, és sokkal finomabb lesz. Mikor a tészta megpuhult, és a tepsiben a teteje kicsit megbarnult, készen van.
A maradék 1-2 fej hagymát szintén apróra vágom, és a tejföllel összekeverem, hagyom egy kicsit állni, hogy a tejföl átvegye a hagyma zamatát, majd mikor készen van a tészta, ezzel az öntettel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.