Előkészítés: Felteszünk vizet forrni. A fokhagymát meghámozzuk, széles pengéjű késsel szétnyomjuk. A paradicsomot meghámozzuk, húsát feldaraboljuk. A padlizsánt megmossuk, és héjastól apró kockákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés A tortellinit kb. 12–15 perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük és félretesszük. Széles edényben felforrósítjuk az olajat, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsom húsát és a padlizsánt. Lassú kevergetés mellett addig pároljuk, amíg a padlizsán és a paradicsom sűrű mártássá fő össze. Ha kész, megszórjuk a zöldpetrezselyemmel. A húsos tortellinit hozzáadjuk a szószhoz, és gyenge tűzön még néhány percig együtt is melegítjük, hogy a tortellini és a mártás jól összeérjen. Tálaláskor reszelt parmezán sajtot kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.