Elkészítés: A hagymát apróra vágom, kevés olajon dinsztelni kezdem, hozzáadom a rizst. Amikor a hagyma már üveges, felöntöm annyi
vízzel vagy húslevessel (kockából), amennyi a pároláshoz elegendő. Befedem az edényt, kis lángon párolom.
Félidőben hozzáadom a borsót, a felszeletelt répát, a brokkolit és a karfiolt, borsozom, ételízesítővel megszórom, és készre főzöm. Aki szereti, tehet bele zöldbabot is.
A húsrudakhoz a beáztatott és jól kinyomkodott zsemlét, a felparított
hagymát és fokhagymát robotgépben pépesre darálom. Ugyanígy a húst is.
A darálékot keverőtálba teszem, beleütök 1 tojást, meghintem pirospaprikával, jól befűszerezem, majd alaposan összedolgozom. Húsrudakat formázok, hurkapálcára nyomkodom, zsemlemorzsába forgatom, és forró olajban megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.