Elkészítés: A reszelt sajt és a rizs kivételével a töltelék hozzávalóiból egy kevés vízzel pörköltes keveréket készítek. Egy másik edényben a megmosott rizst sós vízben megfőzőm, leszűröm, és a hússal összekeverem.
A céklát megfőzőm, lepucolom, és 2 cm-es karikákra vágom. A belsejéből késsel egy kicsit kivájok, ez megy majd a töltelékbe. Az almát is megpucolom, 2 cm-es karikákra vágom, de csak a nagyobb középső szeleteket használom fel, a többi megy a töltelékbe felkockázva. A húsos rizses keverékbe belerakom a cékla- és almakockákat.
Egy jénai tál tetejét kivajazom, belerakom alulra a céklakarikákat, rá a kivájt almakarikákat, megsózom, majd kézzel ráhalmozom a tölteléket (jó púposan), megszórom sajttal, és fedőnek az alját ráfordítom.
200 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.