Elkészítés: A megtisztított csirkecombokat sózzuk, borsozzuk.
Elkészítjük a tölteléket: az apróra vágott vöröshagymát kevés zsíron megpirítjuk, hozzáadjuk a darált sertéshúst, a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát. Ízesítjük még sóval, borssal, ételízesítővel, és ráütjük a tojást, majd jól összedolgozzuk. Óvatosan fellazítjuk a csirkecombok bőrét, és alátöltjük a tölteléket.
A tepsit kikenjük a zsírral, belerakjuk a töltött combokat, tetejüket megkenjük vajjal, öntünk alá kb. 1 dl vizet, és alufóliával befedjük. 180 fokra előmelegített sütőben (alsó-felső sütési fokozaton) kb. 30-40 percig óráig pároljuk, majd a fóliát eltávolítva készre sütjük.
Petrezselymes újburgonyával és kovászos uborkával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.