Elkészítés: A tojássárgáját a kristálycukorral és 8 evőkanál meleg vízzel jól kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőport, a lisztet és a tojások felvert habját. A felét kikent, kilisztezett, mély tepsibe öntjük. A másik felébe 4 evőkanál kakaót keverünk, és azt is hozzáöntjük, majd megsütjük.
A tejben cukor nélkül megfőzzük a vaníliás pudingot, majd kihűtjük. 12,5 dkg margarint 10 dkg porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és kevés rummal habosra keverünk, majd hozzáadjuk a pudingot. Rákenjük a kihűlt tésztára. A csokoládémázhoz 10 dkg margarint felolvasztunk 2 evőkanál kakaóval és cukorral, és melegen a krémre kenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.