Elkészítés: A tojássárgáját a kristálycukorral és 8 evőkanál meleg vízzel jól kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőport, a lisztet és a tojások felvert habját. A felét kikent, kilisztezett, mély tepsibe öntjük. A másik felébe 4 evőkanál kakaót keverünk, és azt is hozzáöntjük, majd megsütjük.
A tejben cukor nélkül megfőzzük a vaníliás pudingot, majd kihűtjük. 12,5 dkg margarint 10 dkg porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és kevés rummal habosra keverünk, majd hozzáadjuk a pudingot. Rákenjük a kihűlt tésztára. A csokoládémázhoz 10 dkg margarint felolvasztunk 2 evőkanál kakaóval és cukorral, és melegen a krémre kenjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.