Elkészítés: Előző nap a fokhagymát meghámozzuk, nagyon apró darabokra vágjuk, majd hozzáadunk őrölt feketeborsot, sót, és ezzel is még tovább aprítjuk. A szalonnát 1,5 cm-es csíkokra vágjuk. A pulykacombokba mélyedéseket vágunk, beletesszük a szalonnát és a borsos fokhagymát. Letakart edényben hűtőben hagyjuk ízesedni legalább 1 éjszakát.
Másnap a befűszerezett combokat egy nagyobb tepsibe fektetjük, meglocsoljuk olajjal és 2-3 dl száraz fehérborral, lefedjük fóliával, és betesszük a sütőbe. Szép lassan hagyjuk, hogy a borban átpárolódjon és megízesedjen a hús, majd ha ez megtörtént, levesszük a fóliát, és szép pirosra, ropogósra sütjük.
Köretnek rizibizit és őszibarackbefőttet kínálhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.