Elkészítés: A tojásokat megfőzzük, kihűtjük, kettévágjuk és a sárgájukat kivesszük. A sonkát apróra vágjuk vagy ledaráljuk.
A vajból, a lisztből és a tejből besamelt főzünk. Hagyjuk kihűlni, majd belekeverünk 2 evőkanál ecetes tormát és a tojások áttört sárgáját, ízesítjük sóval, borssal.
A sonkát elkeverjük 1 kanál tormával, a mustárral, sózzuk, borsozzuk.
A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk, megtöltjük a sonkakrémmel, a kettévágott tojásokat pedig a tormakrémmel. A paradicsomok tetejét visszatesszük.
Salátalevéllel kibélelt tálra tesszük, és a zöldségekkel díszítjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.