Elkészítés: A tésztához habosra keverjük a tojást, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd belekeverjük a lisztet, a sütőport, az olajat és a kakaót. 180 fokos sütőben két lapot sütünk.
A krémhez a tejből, a pudingból és a cukorból sűrű krémet főzünk. Amíg hűl, kikeverjük a margarint a porcukorral. Ha a pudingunk kihűlt, összekeverjük a cukros margarinnal, majd megtöltjük vele a süteményt. A tetejét csokival bevonjuk, és a cukorkával, színezett kókusszal díszítjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.