Elkészítés: A tésztához az élesztőt felfuttatjuk fél dl tejben kevés cukorral, majd a hozzávalókkal együtt összegyúrjuk. 3 részre osztjuk, majd 15 percig pihentetjük.
A töltelékhez a darált diót összekeverjük a porcukorral, a fahéjjal és a reszelt citrom héjával. Középnagy tepsit kikenünk, lisztezünk, az egyik cipót elnyújtjuk, és a tepsibe helyezzük. Megkenjük baracklekvárral, és megszórjuk a porcukros dió felével. A második lapot is kinyújtjuk, ráhelyezzük. Megkenjük ribizlilekvárral (ha van, ha nem, jó a baracklekvár is). Rászórjuk a porcukros darált dió másik felét is. A harmadik lapot kinyújtjuk, és ráhelyezzük a tetejére. Kicsit megszurkáljuk hústűvel, hogy ne hólyagosodjon fel. 25-30 percig sütjük.
A csokimáz hozzávalóit sűrűre főzzük, kicsit kihűtjük, és langyosan öntjük rá a süteményre, vizes késsel elkenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.