Elkészítés: Össsekeverjük a lisztet, a mogyorót, a kristálycukrot és a vaníliás cukrot. Hozzáadjuk a vajat és a tojássárgáját. Összegyúrjuk, majd a tésztát folpackba csavarva legkevesebb 1 órára a hűtőbe tesszük. A tésztából 2 cm átmérőjű golyókat formázunk. Belehelyezzük egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Lisztbe mártott fakanálnyéllel lyukat nyomunk minden golyóba. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Tortadíszítő segítségével, vagy ügyesen kiskanállal megtöltjük a golyók mélyedését a kissé felmelegített zselével vagy a lekvárral. A golyókat kb 15 percig szép aranyszínűre sütjük. Ne barnuljon meg, mert kesernyés lesz. Ha kihűltek, porcukorral megszórjuk, de ez nem fontos. Nagyon mutatós süti!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.