A megtisztított gombát felszeleteljük, forró olajon megsütjük. A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Megforrósított vajon megpirítjuk a lisztet. Felöntjük a tejjel és állandó keverés mellett kissé besűrítjük. Belekeverjük a tojássárgáját, majd a kétféle reszelt sajtot. Sóval és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. A makarónit összekeverjük a sajtmártással. Sült gombával és lecsöpögtetett kapribogyóval meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.