A juhtúrós pogácsához megpirítjuk a magvakat. A vajat, a lisztet, a túrót, a tökmagot, a napraforgómagot, a lenmagot, a római köményt összedolgozzuk. Megkenjük a pogácsák tetejét tojással, és megszórjuk magvakkal. 180 fokon, kb. 10-15 percig sütjük.
Az élesztőt meleg tejjel, és cukorral felfuttatjuk, majd az előre összemorzsolt liszt, vaj, tejföl, só, tojással összegyúrjuk. Kinyújtjuk, majd a két szélső harmadot középre hajtjuk, nyújtjuk, végül 90 fokkal elforgatva megismételjük, végül szaggatjuk, megkenjük tojássárgájával, és megszórjuk a magvakkal, 160 fokon, 3. rácson, 30 percig sütjük. A rétegeket megszórjuk mazsolával, reszelt csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.