Elkészítése: A lisztet a vajjal, a tojássárgákkal, az egész tojással, a rummal, a tejföllel és a sóval alaposan eldörzsöljük. Fél óráig pihentetjük. Deszkán ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, majd a párolt káposzta negyedével meghintjük. Utána összehajtjuk, és hidegen pihentetjük. Negyedóránként négyszer hajtogatjuk, és mindannyiszor megszórjuk a káposzta arányos részével. Utoljára félórás pihentetés után deszkán 2 cm vastagra nyújtjuk. A tetejét kockásra bevagdaljuk. Nagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A tetejét tojással megkenjük. Forró sütőben kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.