Elkészítés: Egy nagyobb lábasban feltesszük a vizet forrni, majd hozzáadjuk a cukrot, és addig főzzük, míg a cukor felolvad. Ekkor hozzáadjuk a reszelt répát, és 5 percig főzzük, majd felöntjük a tejjel, és gyenge tűzön időnként megkeverve addig főzzük, amíg majdnem teljesen elfő a leve. Ekkor hozzáadjuk a mazsolát, a vajat, a mandula felét és a kis kardamommagocskákat. Még néhány percig kevergetve főzzük, majd lehúzzuk a tűzről.
A desszertet kis tálkákba szedjük, megszórjuk a tetejüket a pirított mandulával, és húlni hagyjuk.
A sorbet-hoz a vizet felforraljuk a cukorral. 1 citrom és 1 lime héját lereszeljük, majd mindnek kifacsarjuk a levét, mindezt hozzáadjuk a cukorsziruphoz, átöntjük egy nagyobb edénybe, hogy gyorsabban lehűljön.
A lehűlt citromos szirupot konyhai mixerbe tesszük jéggel, és kásásra törjük, majd a langyosra vagy hidegre hűlt répás halvával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.