Előkészítés: A tésztafőzéshez vizet forralunk. A húst megmossuk, csíkokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, karikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, gerezdekre vágjuk. A zellerszárat megtisztítjuk, felszeleteljük. A csicseriborsót és a vegyes savanyúságot lecsepegtetjük.
Elkészítés: A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint nem túl puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük, és összekeverjük 1 evőkanál olajjal. Felforrósítunk 1 evőkanál olajat a vajjal, és aranyszínűre sütjük benne a csirkecsíkokat. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a szezámmaggal. Tovább pirítjuk, amíg a szezám kissé megbarnul. Kiszedjük, hűlni hagyjuk. Összekeverjük a joghurtot az ecettel, 4 evőkanál olajjal, a gyömbérrel, a köménnyel, a kurkumával. A tésztát összeforgatjuk a hagymával, a paradicsommal, a zellerrel, a csicseriborsóval, a vegyes savanyúsággal, és ráöntjük az öntetet. A húst a tetejére szórjuk. Citromgerezdeket kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.