Elkészítés: 6 tojássárgát és 4 egész tojást a kanál vízzel és a 7 evőkanál cukorral habosra keverjük. Lazán hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, és kikent, lisztezett tepsiben megsütjük.
A 6 tojásfehérjét kemény habbá verjük. Hozzáverjük a porcukrot, és gőz fölött tovább verjük addig, amíg jó kemény nem lesz. A kemény habot rásimítjuk a kisült tésztára.
A mázhoz a csokoládét felolvasztjuk, simára keverjük a vajjal, és a hab tetejére simítjuk vagy csurgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.