Elkészítés: Vizet forralunk egy nagyobb fazékban, beletesszük a kacsát és az összes hozzávalót, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, ismét felforraljuk. Amikor forrpontig jutott, tovább főzzük, de alacsony hőfokon, fedő alatt. A főzési idő kb. 1-1,5 óra, illetve amikor a kacsa húsa már puha, akkor kivesszük a főzőléből.
A kacsát rácsos tepsire rakjuk, barnacukorral megszórjuk vagy mézzel megkenjük, narancslével meglocsoljuk, a sütőben ropogós pirosra sütjük. Kevés főzőlét önthetünk alá.
A levest leszűrjük, és kacsamájas grízgombóccal tálaljuk, amit előzőleg már kifőztünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.