A vöröshagymát megpucoljuk, felvágjuk apróra, a fokhagymát belereszeljük a darált húsba és hozzáadjuk a vöröshagymát is, hozzá ütjük a tojásokat és jól át keverjük.
A zsemléket vízbe beáztatjuk és egyenként két kézzel óvatosan kinyomjuk belőlük a felesleges vizet, majd a masszába aprítjuk őket.
A pörköltkockákat belerakjuk egy kávéspohárbam és pici vízzel felengedjük, majd kiskanállal addig keverjük, míg feloldódik teljesen, és ezt is hozzárakjuk a masszához, majd megint átgyúrjuk.
A velőt tesszük hozzá utoljára, amit megmosunk és feldarabolunk. Majd belerakjuk a sót és a fekete borsot, majd újra átkeverjük a masszát. A zsemlemorzsából annyit rakjunk hozzá, hogy a massza állaga megfelelő legyen.
Ezután hagyjuk állni a hűtőben nejlonnal letakarva 1-2-órát. Ezt követően kis gombócokat gyúrunk, melyeket átforgatunk zsemlemorzsába és olajba kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.