Elkészítés: A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a megtisztított, apró kockára vágott vöröshagymát, fokhagymát és a vékonyra felszelt csirkemelleket hirtelen átsütjük benne. Utána hozzáadjuk a sót, őrölt borsot, ételízesítőt, pici vizet és a húsokat fedő alatt puhára pároljuk(kb.25perc). A hússzeleteket jénai tálba egymás mellé helyezzük, rámorzsoljuk a juhtúrót, megszórjuk az apróra vágott zöldfűszer felével, ráterítjük a hús levében megpárolt erdei gombát, majd az ordasajtot, erre kerül a zölfűszer második fele, majd befedjük a vékony edami sajtszeletekkel. Mikróban ráolvasztjuk a sajtot és kész! Bármilyen salátával kitűnő és gyorsan elkészíthető ízletes étel protein napra.
Személyes hozzáfűzés: Ez a mennyiség legalább 3 adag. A fűszernövényeket ízlés szerint lehet variálni. Fogyasztás előtt egy doboz kefírrel leöntve még zamatosabbá tehető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.