Előkészítés: A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk és vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot és a paprikát megmossuk, és felkockázzuk.
Elkészítés: A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük, és hagyjuk kihűlni. A pórékarikákat fél percre sós, forró vízbe mártjuk (blansírozzuk), majd hideg vízzel leöblítjük, és lecsepegtetjük. Nagy tálban az ecetet, az olajat, a mustárt egy kézi habverővel krémesre keverjük, sózzuk, borsozzuk. Hozzákeverjük a tésztát, a paradicsomot, a hagymát és a paprikát, majd jól összedolgozzuk. Lefedjük, és 20 percig pihentetjük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.