Elkészítés: Az 5 tojássárgáját kristálycukorral habosra keverem, hozzáadom a kakaót, ezzel is simára keverem, majd jöhet bele a víz, a citromlé és az olaj, és ezekkel is simára keverem. Az 5 tojásfehérjét kemény habbá verem, majd hozzáadom az előbbi masszához, óvatosan összekeverem, majd belekeverem a sütőporral elkevert lisztet. Előmelegített sütőben készre sütöm.
A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverem, majd hozzáadom a túrót és a vaníliás cukrot. Ezt a masszát a már kihűlt tésztára simítom. A 2 csomag pudingport a porcukorral és az üdítővel csomómentesen elkeverem, sűrűre főzöm. Félig kihűtöm, majd a krémre simitom. Ha megdermedt, felszeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.