Előkészítés: A szárított gombát 20 percre beáztatjuk annyi meleg vízbe, amennyi bőven ellepi. A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, húsát felszeleteljük. A póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A tofut csíkokra vágjuk. A szójababcsírát lecsepegtetjük.
Elkészítés: Nagy fazékban enyhén sós vizet forralunk. Beleszórjuk a tésztát, és állandó keverés mellett – nehogy a szálak összetapadjanak – 3 percig forraljuk. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, majd jól lecsepegtetjük. A beáztatott gombáról leöntjük a vizet, a gombát kinyomkodjuk, majd nem túl apróra összevágjuk.
Egy wokot közepes lángon felhevítjük, beleöntjük az olajat, és körbefuttatjuk az oldalán. Rászórjuk a gyömbért és a fokhagymát, 30 másodpercig kevergetjük, majd hozzáadjuk a gombát, a cukkinit, a póréhagymát, fagyosan a cukorborsót és a tofut. Állandó keverés mellett 4 percig pirítjuk, majd 1,5 l vízzel felöntjük, felforraljuk, majd takarékra tesszük, és csendesen tovább főzzük kb. 5 percig. Szójaszósszal fűszerezzük, beletesszük a szójababcsírát, és összeforraljuk. Az újhagymát megtisztítjuk, összevágjuk. A tésztát négy tányérba szedjük, majd ráöntjük a levest. Megszórjuk az újhagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.